Denné menu

Pondelok
15.
0.33 l Talianská polievka
250 g Francúzke zemiaky, Kyslá uhorka 100g
Utorok
16.
0.33 l Hrachová polievka s tarhoňou
120 g Kurací stroganov, Ryža 200g
Streda
17.
0.33 l Hovädzia polievka
120 g Bravčové na rasci, Maslové halušky
Štvrtok
18.
0.33 l Gulášová polievka, Chlieb 2ks
120 g Vyprážaný údený syr, Hranolky 200g, Tatárska omáčka 50g
Piatok
19.
0.33 l Slepačia polievka
120 g Sviečková na smotane z br. pliecka, Knedľa 180g

Cena obedového menu je 3,10 €


Zodpovedný kuchár:

Marcel Dragula, Emil Nebesný


Denné menu sa podáva od 11:00 do 14:00, alebo do vypredania. Suroviny ani prílohy k jedlám nie je možné zamieňať.
Hmotnosť mäsa je uvedená v surovom stave. Nie je možné podávať polovičné porcie.